Wij zijn aangesloten bij:

SportFysioLeiden

(Sport)fysiotherapie Erik van Putten

Praktijknieuws

Lindy is afgestudeerd als handtherapeut!

07-06-2017 - Lindy Opmeer heeft vandaag haar diploma als afgestudeerd handtherapeut in ontvangst mogen nemen. Vanaf heden kunt u dus voor hand- en polsklachten ook bij ons terecht!

Rens Wegner versterkt team SportFysioLeiden
09-05-2017 - Rens Wegner (27) versterkt per begin mei het team van SportFysioLeiden. Hij zal in de komende periode bijspringen bij drukte en tijdens de vakantie-periode. Rens heeft bij ons zijn laatste praktijkstage succesvol afgerond en is daarnaast wegens zijn stage van 6 maanden bekend bij ons in de praktijk. 

SportFysioLeiden scoort 8.9 voor klanttevredenheid!

In een onafhankelijke landelijke patiëntenenquete scoort onze praktijk voor 2016 een 8.9 op het gebied van kwaliteit en geleverde diensten binnen de fysiotherapie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!
Natuurlijk gaan wij er ook dit jaar voor om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen in onze zorg voor onze patiënten.

Contracten zorgverzekeraars: Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract in 2017!

02-01-2017 - Evenals voorgaande jaren heeft SportFysioLeiden voor 2017 met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten. Dit betekent dat als u beschikt over een aanvullende zorgverzekering de behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen hangt hierbij af van het afgesloten zorgpakket, raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.


NIEUW in de praktijk: Het trainingssysteem van RedCord!
SportFysioLeiden heeft er een mooi nieuw trainingsysteem bij: RedCord! Met dit geavanceerde systeem kan op een gecontroleerde manier de gehele beweegketen worden getraind en is hierdoor ideaal bruikbaar voor diverse revalidatie- en trainingsdoeleinden. Binnen de praktijk zijn Homme Rodenhuis en (binnenkort) Roy Harteveld gecertificeerd om te werken met dit mooie trainingssysteem.

Erik geinterviewd door SleutelstadFM omtrent lezing "Presteren in de Sport"
25-10-2016 - Op woensdag 26 november geeft Erik van Putten samen met Jefke Vink op het Leonardo College in Leiden een lezing omtrent "presteren in het sport". Ze bespreken daar de invloed van voeding op het lichaam tijdens  training en wedstrijden en geven tevens advies hoe dit te optimaliseren. Het interview met SleutelstadFM is hier terug te luisteren.  


Erik van Putten toegevoegd aan medische staf schaatsploeg Team Victorie
07-09-2016 - Erik van Putten is toegevoegd aan de medische staf van schaatsploeg Team Victorie. Team Victorie is een nieuwe schaatsploeg met o.a. trainster Desley Hill en kopman Michel Mulder (Olympisch kampioen 500m Sotsji 2014) die in voorbereiding is op de Olympische Winterspelen in Pyongyang in 2018. Team Victorie is de tweede schaatsploeg die SportFysioLeiden begeleidt naast schaatsteam JustLease.nl (met kopvrouw Ireen Wüst) welke door Niels Ros wordt begeleid. 


Roel van Opdorp is geslaagd voor zijn eindexamen Manuele Therapie!
02-08-2016 - Collega Roel van Opdorp heeft vandaag zijn 3-jarige opleiding tot Manueel Therapeut succesvol afgerond. Met het behalen van zijn eindexamen mag hij zichzelf nu Master of Science in de Manuele Therapie noemen. Door het afronden van zijn opleiding heeft SportFysioLeiden nu 5 manueel therapeuten in huis en in totaal 6 master afgestudeerde fysiotherapeuten.

 

Praktijk in het nieuws

SportFysioLeiden is de laatste tijd steeds vaker in het nieuws te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van publicaties en interviews met therapeuten van SportFysioLeiden.

         

"Klachten opeens weg!" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)

"Sportfysiotherapeut Erik van Putten focust zich niet alleen op de blessure" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)

Wilt u een afspraak maken?

Bel: 071-5764684

(Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar, waarbij onze secretaresse aanwezig is tussen 09.00u-13.00u. Daarnaast kunt u ook online een afspraak maken.)

LOCATIES

Locatie LuckyGym
Rooseveltstraat 43P
2321 BL Leiden
071-5764684
Routebeschrijving

Locatie Universitair Sport Centrum
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden
071-5274617
Routebeschrijving

Locatie SportCity Vlietlijn
Zoeterwoudseweg 7H
2321 GL Leiden
071-7501519
Routebeschrijving

Volg ons op Social Media!