Wij zijn aangesloten bij:

SportFysioLeiden

(Sport)fysiotherapie Erik van Putten

Praktijknieuws

Roel en Homme naar Olympische Spelen in Tokyo! 
28-07-2021 - Roel en Homme reizen komende maand naar Japan om TeamNL te ondersteunen bij de Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo! Lees verder

Laatste updates omtrent het Corona-Virus

24-03-2020 - Voor alle updates omtrent het Corona-virus verwijzen wij u graag naar onze Corona-pagina.

SportFysioLeiden begeleidt TeamNL Curling

20-11-2019 - Vanaf dit najaar zal onze praktijk het Nederlands Curling Team gaan begeleiden. Vanuit onze praktijk zal Graciëlla deze begeleiding op zich nemen waar zij tijdens EK's en WK's de ploeg op locatie bij zal staan en tevens in Nederland met regelmaat leden van het team zal begeleiden.

SportFysioLeiden sponsort Leiden Atletiek
27-06-2018 - Onze praktijk is sinds dit jaar sponsor van Leiden Atletiek! Voor de komende 5 jaar zijn wij als praktijk aan deze mooie sportvereniging verbonden om ervoor te zorgen dat zowel de topatleet, als de recreant, optimaal kan presteren en plezier kan halen uit de atletieksport en het liefst natuurlijk zonder al te veel blessures!

SportFysioLeiden sluit zich aan bij Rijnland Knienetwerk
08-01-2018 - Met ingang van 1 januari 2018 heeft SportFysioLeiden zich aangesloten bij het Rijnland Knienetwerk. Dit is een netwerk gevormd door fysiotherapeuten uit Leiden e.o. en de afdeling orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis. De leden van dit netwerk zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van complexe knieproblematiek.

Voor meer informatie, kijk op: www.rijnlandknienetwerk.nl

Lindy is afgestudeerd als handtherapeut!

07-06-2017 - Lindy Opmeer heeft vandaag haar diploma als afgestudeerd handtherapeut in ontvangst mogen nemen. Vanaf heden kunt u dus voor hand- en polsklachten ook bij ons terecht!

SportFysioLeiden scoort 8.9 voor klanttevredenheid!

In een onafhankelijke landelijke patiëntenenquete scoort onze praktijk voor 2016 een 8.9 op het gebied van kwaliteit en geleverde diensten binnen de fysiotherapie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!
Natuurlijk gaan wij er ook dit jaar voor om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen in onze zorg voor onze patiënten.

 

Praktijk in het nieuws

SportFysioLeiden is de laatste tijd steeds vaker in het nieuws te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van publicaties en interviews met therapeuten van SportFysioLeiden.

         

"Klachten opeens weg!" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)

"Sportfysiotherapeut Erik van Putten focust zich niet alleen op de blessure" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)