Wij zijn aangesloten bij:

SportFysioLeiden

(Sport)fysiotherapie Erik van Putten

Praktijknieuws

Roel en Homme naar Olympische Spelen in Tokyo! 
28-07-2021 - Roel en Homme reizen komende maand naar Japan om TeamNL te ondersteunen bij de Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo! Lees verder

Praktijk verruilt USC voor Opaalstraat in Leiden

15-11-2020 - Na 24 jaar vertrekt onze praktijk uit het gebouw van het Universitair Sportcentrum. Wegens ruimtegebrek hebben wij deze locatie moeten verlaten en openen wij een nieuwe vestiging in Studio FTP op de Opaalstraat (regio Diamantplein)

Laatste updates omtrent het Corona-Virus

24-03-2020 - Voor alle updates omtrent het Corona-virus verwijzen wij u graag naar onze Corona-pagina.

SportFysioLeiden en contracten 2020

01-01-2020 - Momenteel krijgen wij vragen of u ook in 2020 bij ons terecht kunt met uw zorgverzekering. Het antwoord op deze vraag is... JA! Voor 2020 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dus ook in 2020 zit u bij SportFysioLeiden goed omtrent uw aanvullende verzekering!


Lijst aangesloten zorgverzekeraars 2020

SportFysioLeiden begeleidt TeamNL Curling

20-11-2019 - Vanaf dit najaar zal onze praktijk het Nederlands Curling Team gaan begeleiden. Vanuit onze praktijk zal Graciëlla deze begeleiding op zich nemen waar zij tijdens EK's en WK's de ploeg op locatie bij zal staan en tevens in Nederland met regelmaat leden van het team zal begeleiden.

SportFysioLeiden sponsort Leiden Atletiek
27-06-2018 - Onze praktijk is sinds dit jaar sponsor van Leiden Atletiek! Voor de komende 5 jaar zijn wij als praktijk aan deze mooie sportvereniging verbonden om ervoor te zorgen dat zowel de topatleet, als de recreant, optimaal kan presteren en plezier kan halen uit de atletieksport en het liefst natuurlijk zonder al te veel blessures!

Thijs Riep versterkt team SportFysioLeiden

15-01-2018 - Met ingang van januari 2018 zal Thijs Riep het team van SportFysioLeiden versterken. Thijs heeft stage gelopen binnen onze praktijk en kent onze werkwijze en manier van behandelen. 

Met zijn achtergrond als personal trainer, zijn ervaring met kinderfysiotherapie en eerdere werkzaamheden voor diverse sportploegen is hij een mooie aanwinst voor de praktijk. 

SportFysioLeiden sluit zich aan bij Rijnland Knienetwerk
08-01-2018 - Met ingang van 1 januari 2018 heeft SportFysioLeiden zich aangesloten bij het Rijnland Knienetwerk. Dit is een netwerk gevormd door fysiotherapeuten uit Leiden e.o. en de afdeling orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis. De leden van dit netwerk zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van complexe knieproblematiek.

Voor meer informatie, kijk op: www.rijnlandknienetwerk.nl

Lindy is afgestudeerd als handtherapeut!

07-06-2017 - Lindy Opmeer heeft vandaag haar diploma als afgestudeerd handtherapeut in ontvangst mogen nemen. Vanaf heden kunt u dus voor hand- en polsklachten ook bij ons terecht!

SportFysioLeiden scoort 8.9 voor klanttevredenheid!

In een onafhankelijke landelijke patiëntenenquete scoort onze praktijk voor 2016 een 8.9 op het gebied van kwaliteit en geleverde diensten binnen de fysiotherapie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!
Natuurlijk gaan wij er ook dit jaar voor om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen in onze zorg voor onze patiënten.

 

Praktijk in het nieuws

SportFysioLeiden is de laatste tijd steeds vaker in het nieuws te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van publicaties en interviews met therapeuten van SportFysioLeiden.

         

"Klachten opeens weg!" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)

"Sportfysiotherapeut Erik van Putten focust zich niet alleen op de blessure" - Door Geert Langendorff (Leidsch Dagblad)

Wilt u een afspraak maken?

Bel: 071-5764684

(Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar, waarbij onze secretaresse aanwezig is tussen 08.00u-13.00u. Daarnaast kunt u ook online een afspraak maken.)

LOCATIES

Locatie LuckyGym
Rooseveltstraat 43P
2321 BL Leiden
071-5764684
Routebeschrijving

Locatie Studio FTP
Opaalstraat 1
2332 TA Leiden


Locatie SportCity Vlietlijn
Zoeterwoudseweg 7H
2321 GL Leiden
071-7501519
Routebeschrijving

Volg ons op Social Media!