Wij zijn aangesloten bij:

SportFysioLeiden

(Sport)fysiotherapie Erik van Putten

Topsport

SportFysioLeiden heeft veel ervaring op het gebied van revalidatie binnen de topsportwereld. Zowel in onze praktijk als op locatie worden met regelmaat topsporters behandeld. Binnen de topsport is snelle en adequate zorg van groot belang om te kunnen blijven presteren, daarom is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie/therapie. Door onze contacten in de medische sportwereld proberen wij onze kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden. De kennis die wij opdoen wordt binnen de praktijk gedeeld en zo kunnen wij naast topsporters ook al onze overige patiënten behandelen volgens de laatste ontwikkelingen om snel herstel van een blessure mogelijk te maken. 


Mocht u meer informatie wensen over welke vormen van begeleiding wij kunnen bieden op het gebied van sportbegeleiding, neem dan gerust contact op.

Referenties

In onderstaande fotogalerij ziet u een impressie van onze ervaringen en werkzaam-heden op sportlocaties in het heden en in het verleden. 

Wilt u een afspraak maken?

Bel: 071-5764684

(Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar, waarbij onze secretaresse aanwezig is tussen 08.00u-13.00u. Daarnaast kunt u ook online een afspraak maken.)

LOCATIES

Locatie LuckyGym
Rooseveltstraat 43P
2321 BL Leiden
071-5764684
Routebeschrijving

Locatie Universitair Sport Centrum
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden
071-5274617
Routebeschrijving

Locatie SportCity Vlietlijn
Zoeterwoudseweg 7H
2321 GL Leiden
071-7501519
Routebeschrijving

Volg ons op Social Media!